Panoramavy över en livlig strand med parasoller och berg i bakgrunden.

Billiga flygbiljetter från Bromma till Malaga.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till Malaga

Malaga är en stor stad i södra Spanien, belägen i regionen Andalusien och på kust-remsan Costa del Sol. Besökare flockas till denna hamnstad som ståtar med utmärkta kommunikationer, vackra stränder, förstklassig mat och fascinerande monument. Vare sig du besöker Malaga för en helg eller under en längre tid, kommer du att bli positivt överraskad av allt staden har att erbjuda!

Intressanta monument i Malaga

Malaga har många intressanta monument, och många av dem är en hyllning till konstnären Picasso. Picasso-museet invigdes år 2003, och staden fick därefter en kulturell pånyttfödelse. Museet innehar många av Picassos exklusiva målningar, och flera olika intressanta utställningar. Inträdet kostar ca € 8.

Malaga stad bjuder också på flera historiska monument som den imponerande barock-katedralen: ”La Manquita”, och den nyligen restaurerade romerska teatern Teatro Romano.

Missa inte heller att på kullen ovanför staden finns ett statligt drivet hotell som heter Parador. Detta är en underbar plats att antingen bo på om natten, eller att stanna över en lång-lunch. Det är en fascinerande omgivning, med panoramautsikt över Malaga stad och ut över havet.

Malaga flygplats

Malaga har den fjärde största internationella flygplatsen i Spanien. Många lågprisbolag har flygningar hit. Det finns utmärkta kommunikationer till och från flygplatsen så som tåg, buss, hyr-bil eller taxi. Det mest ekonomiska och praktiska är att ta flygbussen för endast € 3. De kör varje 30:e minut och stannar vid Alameda Principal och Paseo del Parque. Att hyra en bil på Málagas flygplats är också relativt billigt och en god idé är att boka i förväg.

Observera att de flesta taxi-bolag från flygplatsen tar ut ett minimi-pris på 20 €, även för närliggande destinationer.

Missa inte chansen att boka dina billiga flygbiljetter från Bromma till Malaga!

Populära flygplatser med avresa till Malaga