Billiga flygbiljetter från Örebro till Barcelona.

Billiga flygbiljetter från Örebro till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Örebro till Barcelona

Barcelona anses vara en de vackraste städerna i världen, och med fler än 7 miljoner turister varje år så placerar sig staden på topp 10-listan av de mest besökta städerna i världen. Anledningarna till Barcelonas populäritet är många: dess historia, utsökta gastronomi, närheten till Medelhavet eller dess muséer som Picasso och Miró.

Museo Picasso i Barcelona

Det berömda Picassomuseet består av fem olika byggnader och museet har mer än 3500 verk, där besökaren får en stor inblick i Picassos konst. Du får se allt ifrån Picassos oljemålningar från hans tidiga år, till hans år i Paris, kubismen och hans välkända keramik-konst.

Konstnären Joan Miró har också ett museum i Barcelona sedan 1974. Miró-samlingen består av vackra skulpturer, intressanta målningar och andra grafiska konstverk. Galleriet har också bevarat en kvicksilverfontän som ritades av Alexander Calder.

Barcelona- Parc de la Ciutadella

En av Barcelonas mest centrala parker är Parc de la Ciutadella. Parken består av stora grönområden, en vacker triumfbåge ”Arc de Triomf” och en botanisk trädgård. Du finner dessutom Kataloniens parlamentshus i parken och ett vattenfall som är ritat av Gaudí. Här kan du gärna spendera en hel dag, och njuta av det fina vädret medan du utforskar allt vad parken har att bjuda på. I anslutning till parken finns dessutom en liten sjö där man kan hyra en roddbåt och njuta av en tur på sjön.

El prat- Barcelonas toppmoderna flygplats

En av de största fördelarna med Barcelonas flygplats är den är belägen endast 14 km från Barcelonas centrum. Det finns många möjligheter för att ta dig mellan flygplatsen och staden, allt från en hyr-bil, taxi, buss- eller tågtrafik. Buss-transfern tar endast 20-25 min och kostar endast ett par euros.

Gå inte miste om möjligheten till att få tag på billiga flygbiljetter från Örebro till Barcelona- Boka redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Barcelona