Billiga flygbiljetter från Rygge till Barcelona.

Billiga flygbiljetter från Rygge till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Rygge till Barcelona

Barcelona är huvudstaden i Katalonien, en världsstad och många svenskars favoritresmål. Staden attraherar besökare från alla åldrar med sitt stora utbud av kultur och nöjen, sol och bad, samt dess shopping-möjligheter.

Barcelona- En familjevänlig stad
Ett roligt och uppskattat besök för hela familjen är ”Zoo de Barcelona”. Djurparken öppnades redan år 1892, och har sedan dess växt enormt. Idag innehar djurparken ca 500 olika arter, allt från små grodor till stora gorillor. Missa inte deras delfinshow i Aquarama, en spännande upplevelse som hålls en gång i timmen.

Det berömda nöjesfältet ”Port Aventura” är Europas näst största nöjesfält, och är belägen ca 10 mil från Barcelona. Det är väl värt mödan att ta sig dit, och är garanterat en upplevelse för hela familjen. Parken består av olika teman som t.ex.: Vilda västern, Medelhavet och den polynesiska djungeln. Parken är dessutom fylld med massor av spännande attraktioner som berg-och dalbanor och karuseller. Man kan smidigt ta sig hit med tåg från Barcelona, och vill man övernatta så erbjuder Port Aventura ett flertal olika hotell.

Shopping i Barcelona

Barcelona lämpar sig utmärkt för shopping. Du kan strosa runt på stadens olika shoppingstråk, gallerior, eller utforska dess marknader. För att hitta de mindre butikerna bör du besöka Barri Gotíc- stadens gotiska kvarter. På smågatorna runtomkring gågatan La Rambla finns också många guldkorn för den som vill hitta shoppa konst eller böcker. En av Barcelonas moderna gallerior är Diagonal mar, ett gigantiskt komplex som ligger på avenyn ”Avinguda Diagonal”.

Barcelonas flygplats ”El Prat” är en modern flygplats med utmärkta kommunikationer till staden. Flygplatsen räknas idag som en av världens viktigaste mötesplatser, och den innehar allt som du kan önska. Du finner flera olika restauranger, caféer och möjligheter till duty-free shopping.

Boka dina billiga flygbiljetter från Rygge till Barcelona redan idag- Kataloniens huvudstad väntar på att bli upptäckt av dig!

Populära flygplatser med avresa till Barcelona