Billiga flygbiljetter från Skellefteå till Barcelona.

Billiga flygbiljetter från Skellefteå till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Skellefteå till Barcelona

Barcelona ligger på den nordöstra Medelhavskusten i Spanien och är huvudstaden i Katalonien. Staden har sedan långt tillbaka varit en mötesplats för civilisationer och har ett fantastiskt naturarv- både havssidan och dess fastland. Barcelona har med sitt stora utbud av sevärdheter, aktiviteter och det katalanska köket, något att erbjuda för alla!

Barcelona: resa med barn
Barcelona är en barn-vänlig stad och här finns många roliga aktiviteter för dem. Reser du med barn så rekommenderas det att göra ett besök på CosmoCaixa: Museum of Science- ett spännande museum för barnen, men även vuxna kommer att kunna njuta av det.

Ett annat tips är att hyra en cykel och få se höjdpunkterna i staden på ett annorlunda sätt. Cykla längs med de magiska stränderna längs med Barcelonas kust, och upptäck Gaudís kända verk runt om i staden!

Kulinariska Barcelona

Barcelonas kök är av mycket god kvalitet, och dessutom till bra och rimliga priser. Staden har restauranger i överflöd, och många av dem erbjuder typisk medelhavsinspirerad mat. I området Barceloneta- ett populärt kvarter för lokalbefolkningen, kan du prova på läckra fiskrätter. Prova gärna Paella med skaldjur eller Arrós Negro- svart ris med bläckfisk. Barceloneta är också ett bra område om man vill äta tapas. Tapas-restauranger finns annars över hela staden, och vill du ha en variation på tapas så ska du testa på pintxos, som är den baskiska motsvarigheten för tapas.

Barcelonas flygplats

Barcelonas flygplats El Prat ligger ca 12 km sydväst om Barcelonas centrum. Flygplatsen är en av Spaniens bästa flygplatser, och har utmärkta kommunikationer för dig som har behov av att snabbt ta sig mellan flygplatsen och centrum. Buss-transfer tar endast 20-25 min, och de avgår var 20:e minut.

Boka dina billiga flygbiljetter från Skellefteå till Barcelona för att upptäcka den omtyckta medelhavsstaden i Kataloniens hjärta!

Populära flygplatser med avresa till Barcelona