Billiga flygbiljetter från Västerås (Hässlö) till Barcelona.

Billiga flygbiljetter från Västerås (Hässlö) till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Västerås (Hässlö) till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien, och Spaniens näst största stad med en befolkning på över 1,5 miljoner människor. Barcelona är belägen på den nordöstra Medelhavskusten, och lockar besökare hit med dess fantastiska stränder, varierande sightseeing och mängder av spännande platser att utforska.

Populära La Rambla i Barcelona
La Rambla är Barcelonas populära gågata, och förmodligen den mest livfulla gatan i hela staden. Hit kommer turister för att äta spansk mat, köpa souvenirer, och se på olika stuns-uppträdanden. Vill man ha en mer lokal och autentisk upplevelse av Barcelona ska man hellre bege sig ut till de små charmiga sidogatorna.

La Plaça de Catalunya är en av stadens viktigaste knutpunkt. Torget förbinder alla större gator, och är känd för sina fontäner och statyer, plus de butiker som omger torget. Här är en bra plats att sitta på en parkbänk och äta glass medan man tar in alla härliga intryck!

Barcelona- världsberömda stränder

Barcelona har blivit rankad flera gånger som ”Bästa Strandstad i världen” av National Geographic. Staden erbjuder ett tiotal olika stränder, och det finns något för alla. Allt för lata dagar på stranden, eller om du hellre vill vara aktiv så kan du passa på att spela volleyboll eller dansa loss i dess ”chiringuitos”, små barer direkt på stranden med både musik och dansgolv. Stränderna hålls rena och städas varje morgon.

Barcelona-El Prat International Airport

El prat är en viktig knutpunkt för hela Europa och världen utanför. Flygplatsen bjuder på flera bra Taxfree-butiker. Öppettiderna är dessutom långa, från 6:30 till 21:30, så här kan du passa på att shoppa även om du har ett tidigt eller sent flyg! Wi-Fi finns över hela flygplatsen. Du tar dig smidigt med buss in till Barcelona, resan tar endast 20-25 min.

Boka dina billiga flygbiljetter till Barcelona och upplev denna livfulla stad på den spanska Medelhavskusten!

Populära flygplatser med avresa till Barcelona