Rom

Hotell i Rom

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.
Hotell » Rom

Känn historiens vingslag – och bo billigt i Rom

Jämför hotellpriser - Klicka här

Rom en tveklöst ett av Europas mest kulturhistoriskt intressanta resmål. Med restauranger i världsklass, ett överflöd av arkitektoniska mästerverk, forntida sevärdheter, moderna turistattraktioner, idylliska parker och inte minst gott om både lyxiga och billiga hotell, lockar denna miljonstad turister från världens alla hörn.

Rom bjuder på precis vad du är ute efter, oavsett om det gäller en avkopplande semester eller ett äventyr fyllt av sightseeing och aktiviteter.

Attraktioner
Man kan nästan inte nämna Rom utan att också prata om Colosseum. Colosseum är ett av världens sju nya underverk, är centralt beläget, och är öppet för allmänheten. Du kan utforska Colosseum på egen hand, eller ta del av en guidad tur. Direkt i anslutning till Colosseum finner du också Forum Romanum och Palatinen - landmärken som är väl värda åtskilliga timmar.

Utöver Colosseum, Forum Romanum och Palatinen finns en uppsjö attraktioner som bör finna på varje turists måste-se-lista. Hit kan räknas det överväldigande Basilica di San Clemente al Laterano, det antika Pantheon, konstnärliga Borghese-galleriet, den ikoniska Trevifontänen, den säregna Capuchin-kryptan och den sofistikerade Villa Borghese. Icke att förglömma är naturligtvis också de talrika restaurangerna och kaféerna, som serverar ett enormt urval av delikata, hembakade pizzor, pastarätter och gelato.

Enkelt att ta sig runt
Många av Roms sevärdheter och attraktioner ligger på gångavstånd från varandra, vilket betyder att du kan se väldigt mycket på kort tid i förhållande till många andra städer. Det betyder också att du kan spara mycket pengar bara på transporten, och om du vill spara ännu mer så väljer du något av alla de billiga hotell du finner i Rom – ofta i utkanten av staden, men ändå relativt nära allt det du gärna vill se. För allt som inte befinner sig på gångavstånd, så kan du enkelt och säkert använda Roms otroligt effektiva och billiga nätverk av kollektivtrafik som slingrar sig genom staden.

Hitta billig övernattning i Rom
Även om några av alternativen till övernattning i stadskärnan kan verka i dyraste laget, är det faktiskt möjligt att hitta ett billigt hotell i Rom. Genom att använda vår sökmotor ovan kan du enkelt jämföra priser på olika boenden, och snabbt och lätt hitta ett både bra och billigt hotell i Rom.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.