Lissabon

Hotell i Lissabon

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ett hotell i sköna Lissabon

Jämför hotellpriser - Klicka här

Lissabon är huvudstad och den största staden i Portugal, och är belägen vid kusten i den sydvästra delen av landet. Lissabon är hem till storslagen arkitektur, karismatiska och charmiga små kvarter man kan promenera runt i, och inte minst det läckra portugisiska köket med alla dess inbjudande restauranger.

Med ett för svenskar attraktivt prisläge och stort utbud på olika typer av boenden, så är det inte svårt att hitta både lyxboende eller billiga hotell i Lissabon, och staden bjuder på fantastiska möjligheter till kulturella upplevelser.

Något för alla historieälskare
För dig som är kulturhistoriskt intresserad får du inte missa Mosteiro dos Jerónimos, det vackra klostret som byggdes redan på 1500-talet, UNESCO-skyddade Belem Tower och det museumfyllda St. George's Castle. För familjer som letar efter underhållning så finns Parque das Nacoes med sitt Oceanarium – ett av världens största akvarium. Här finns också de populära gula spårvagnarna som kör igenom staden, och inte minst planetariet, som bjuder på gott om barnvänliga aktiviteter.

Museum
För dig som vill ta kulturhistoriken ett steg längre finns också gott om museum i Lissabon, och bland de bästa i staden brukar ofta nämnas Calouste Gulbenkian, Berardo och Museu Nacional de Arte Antiga – ett av Europas viktigaste konstmuseum för antik konst. För dig som reser med begränsad budget finns också gott om billiga hotell i Lissabon, även i de områden som är täta med sevärdheter. Dock kan det rekommenderas att leta hotell som inte ligger alltför nära de mest populära av Lissabons alla museum.

Lissabons kulinariska läckerheter
Lissabon är hem till några av landets absolut bästa restauranger, så oavsett om du är på jakt efter det lokala köket, eller om du föredrar något som mer liknar det du är van vid, så finner du garanterat tillfredsställelse i Lissabons kulinariska utbud.

När det kommer till nattlivet så bjuder staden också på ett rejält urval av möjligheter. Bairro Alto är tveklöst det bästa området för en drink, där du finner en värld av barer som ibland ligger vägg i vägg. Här är det knappast några problem att göra en ordentlig barrunda utan att behöva vandra alltför långt emellan vattenhålen. Lyckligtvis finns här också en ansenlig mängd bra och billiga hotell, så om kvällsrundan skulle bli för tröttsam så behöver det inte vara långt att ta sig tillbaka till hotellet.

Du hittar gott om billiga hotell i sökmotorn överst på sidan. Du knappar bara in dina önskemål för övernattning och vi ger dig raskt de bästa möjligheterna. Svårare än så är det inte att hitta ett billigt hotell i Lissabon.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.