Acapulco

Hotell i Acapulco

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Njut solen i Acapulco

Jämför hotellpriser - Klicka här

Acapulco är ett av Mexikos mest kända semesterresmål, beläget längs landets sydvästra kust. Då det är ett otroligt populärt resmål, såväl som en favorit bland kryssningsfartyg, finner du här i princip allt du kan tänka dig inom attraktioner, faciliteter, restauranger och aktiviteter. Tack vare sin storlek och popularitet som semesterort är det inte heller svårt att hitta både bra och billiga hotell i Acapulco.

Många vackra stränder

En av Acapulcos verkliga höjdpunkter, och anledningen till att många turister kommer hit, är dess många och fina sandstränder. Här möts man av bildsköna strandlandskap inramade med marinblått vatten som lockar med ljumma bad och total avkoppling. Här kan du välja att göra så mycket eller så lite som möjligt, oavsett om det innebär att koppla av i skuggan av en palm, eller om du vill leva livet och prova på någon av de många vattensporter som erbjuds i området. Om inte du får nog av stranden genom att besöka den, så bokar du ett hotell med havsutsikt. Även om det normalt kostar lite extra så är utbudet så enormt stort att det faktiskt går att hitta billiga hotell i Acapulco – även med utsikt över havet.

Underhållning i Acapulco
Har du fått nog av sol och bad så finns gott om andra äventyr som väntar runt hörnet, oavsett vart man vänder sig i Acapulco. Stadens många spa-anläggningar erbjuder möjligheter att skämma bort kroppen, och det historiskt intressanta San Diego Fort kommer definitivt utvidga dina sinnen. De fantastiska klippdykarna i La Quebrada kommer garanterat att ge dig minnen för livet, och det hektiska Zocalo ger dig en glimt av det riktigt genuina Mexiko.

Hitta ett billigt hotell i Acapulco
Det finns många övernattningsmöjligheter och gott om billiga hotell i Acapulco, och många av dem arrangerar också utflykter. Undersök först vad just ditt hotell har att erbjuda, innan du bokar en utflykt på annat håll eller ger dig iväg på egen hand. När solen sänker sig över den mexikanska horisonten så vaknar Acapulco upp på riktigt. Nattlivet här är världsberömt och kommer i form av livemusik med lokala band, exotiska cocktails, ett genuint partysuget klientel, och livliga nattklubbar där festerna håller på till långt in på morgontimmarna. Gillar du fart och fläkt så kommer du garanterat inte bli besviken på Acapulcos nattliv.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.