San Francisco

Hotell i San Francisco

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Res till San Francisco och bo på ett bra och billigt hotell

Jämför hotellpriser - Klicka här

San Francisco är ett populärt resmål, beläget i Kalifornien på USAs västkust. ”Frisco” är det perfekta resmålet för att släppa alla hämningar och ta det innovativa och kreativa till sig. San Francisco är staden som känns som om den vore byggd för resenärer som vill uppleva allt magiskt i världen i en och samma stad.

Staden har det högsta antalet restauranger och matmarknader per invånare i hela Nordamerika, och här finns matställen i alla tänkbara och otänkbara inriktningar och nationaliteter. Det är inte heller svårt att hitta billiga hotell i San Francisco, och staden är en enda stor orgie i världsberömda sevärdheter.

Golden Gate
Stadens symboliska Golden Gate Bridge är ett av de mest karaktäristiska landmärkena i landet, och det grandiosa bygget återfinns i tusentals filmer och tv-shower. Medan utseendet av denna vackra bro är imponerande från sidan, är det inget mot vad utsikten från själva bron är. Oavsett du kör bil, cyklar, eller promenerar över detta konstnärliga mästerverk, blir du bortskämd med en panoramautsikt över det bildsköna San Francisco från både höger och vänster.

Många olika sevärdheter
En stad som har en bro som sin huvudattraktion kanske låter tämligen trist vid första anblicken, men bakom fasaden gömmer sig en värld av upplevelser. I San Francisco finner du allt från avkopplande trädgårdar och intressanta konstgallerier till fascinerande museum och fantastiska historiska sevärdheter, inte minst den mytomspunna fängelseön Alcatraz, som bland annat under en tid var hem till den beryktade gangsterkungen Al Capone. I San Fransisco finns också en färgsprakande Chinatown, San Franciscos spårvägssystem, shoppingupplevelsen Pier 39, Aquarium of the Bay, och det familjevänliga Exploratorium - och det är bara början! Kombinera gärna denna gedigna samling attraktioner med ett billigt hotell i San Francisco, och du har snart ett recept på en semesterupplevelse för livet – som inte gräver alltför djupa hål i plånboken.

Matälskarnas stad
När det kommer till restauranger i San Francisco, kommer du snart att upptäcka att matställena här är precis så exceptionella som allt annat i staden. Här finns vingårdar i världsklass, varsamt uppblandade med mindre gårdar, mejerier och andra lokalproducenter som följer gamla hantverkstraditioner. Stadens kockar har tillgång till ett fantastiskt utbud av råvaror, vilket betyder att du här kan uppleva smaksensationer som imponerar även på den mest kräsna matälskaren – oavsett om det är en konventionell ”steak & fries” eller en extravagant kyckling chow mein med glasnudlar som står på kvällens meny.

Möjligheterna till övernattning i staden har verkligen något för varje plånbok, storlek på sällskap och typ av resenär. Oavsett om du är affärsresenär med höga krav på komfort, om du reser med din partner och letar efter något romantiskt, eller om du reser med familjen och helst söker ett praktiskt och billigt hotell i San Francisco, kommer du definitivt att finna vad du söker.

Billiga hotell i San Francisco
Via vår sökmotor överst på sidan kan du söka bland hundratals hotell i San Francisco, från många olika arrangörer och bokningsportaler. Genom några enkla klick är du ett steg närmare en bokning, och vägen till ett bra och billigt hotell i San Francisco.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.