Venedig

Hotell i Venedig

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i romantiska Venedig

Jämför hotellpriser - Klicka här

Venedig ligger på den Italienska nordostkusten, och är en av världens mest ikoniska städer, där bilder av akvamarinblå kanaler, romantiska gondolturer och färgglada historiska byggnader dyker upp på näthinnan så snart man nämner namnet.

Venedig är inte bara en perfekt destination för bröllopsgäster och förälskade par, utan också ett fantastiskt resmål för ensamresenärer, större grupper och familjer. Sin popularitet till trots, är det ändå relativt enkelt att finna ett billigt hotell i Venedig.

Canal Grande
Canal Grande är utan tvivel Venedigs mest ikoniska landmärke. Denna kanal slingrar sig genom staden, är omringad av imponerande renässanspalats, och förbinder Saint Mark Basin med tågstationen Santa Lucia. Det mest populära sättet att se kanalen på är naturligtvis medelst gondoltur, med en klassisk gondol manövrerad av en traditionellt klädd venetian, men det finns gott om alternativ för alla plånboker.

Kanalerna
Det är knappast någon brist på båttaxi i Venedig, och överallt går transporterna av såväl turister som bofasta upp och ned längs kanalen, och det finns gott om ställen att pausa och ta en promenad i de vackra omgivningarna. Man behöver inte heller vara orolig för att man inte skall ha råd att besöka och övernatta i Venedig. Även om hotellen omkring Canal Grande utan tvivel tillhör den dyrare hotellklassen, så finns fina möjligheter att hitta billiga hotell i Venedig – om man bara ser till att leta lite utanför stadens absoluta centrum.

Trots att Canal Grande kanske är den mest kända sevärdheten, finns det mycket annat att upptäcka och uppleva i Venedig. Inom ett relativt litet område finns ett stort urval av kulturella platser att besöka, inklusive det praktfulla konstgalleriet Scuola Grande di San Rocco, Interpreti Veneziani, operaföreställningar i Teatro La Fenice, och naturligtvis det historiskt intressanta Palazzo Ducale. Om det inte är arkitektur och kultur som lockar med Venedig, så finns det naturligtvis alternativa upplevelser i denna mångsidiga renässansstad. Njut exempelvis några av stadens många gourmetrestauranger, eller ge dig ut på en sightseeing-tur - och varför inte utforska stadens många möjligheter till shopping?

Hitta ditt billiga hotell i Venedig hos oss
Här på Travelmarket söker vi bland hundratals hotell i Venedig. Via sökfältet överst knappar du in dina önskemål, trycker på sök, och vi sätter våra res-robotar i arbete för att hitta ett bra och billigt hotell till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.