Florens

Hotell i Florens

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ett billigt hotell i förunderliga Florens

Jämför hotellpriser - Klicka här

Florens är huvudstad i regionen Toscana, och belägen strax norr om Italiens mittpunkt. Trots dess ringa storlek är Florens födelseort för renässansen, och här finns fler kulturskatter och viktiga historiska platser än de flesta kan räkna till.

Det märks inte minst på de tusentals besökare som gästar staden varje år. Denna kulturella drömdestination har också ett välutvecklat utbud med restauranger för alla plånböcker, och tack vare sin popularitet bland internationella turister finns här också ett rejält utbud med både bra och billiga hotell.

Fantastiska sevärdheter
Listan över anledningar till att besöka Florens är nästan oändlig, men några av dem står ut lite extra, och förtjänar verkligen ett besök eller två. Hit tillhör samlingen mästerverk som återfinns i Uffizi-galleriet, den ikoniska katedralen Heliga Marias blommas basilika med sin säregna kupol, den världsberömda skulpturen av Michelangelos David och den magnifika utsikten från Piazzale Michelangelo.

Nattlivet i Florens reflekterar folklivet och atmosfären i staden - avslappnat men med en enorm mängd möjligheter. Ett av de mest populära sätten att spendera en kväll på involverar ofta en happy hour i någon utvald bar med utsikt över stadslandskapet. Happy hour i Florens brukar ofta fortgå under flera timmar, och du får för det mesta fri tillgång till en matbuffé i priset för din drink, vilket gör det väldigt enkelt att både äta och dricka gott utan att det behöver gräva några större hål i plånboken.

Efter att du har fått nog av gratismat och goda drinkar, kan det kanske inte skada att förbränna några av kalorierna i Floerns beryktade nattliv, om du har någon energi kvar förstås! De flesta nattklubbarna i Florens öppnar sent och kommer inte riktigt igång förrän en timme eller två efter midnatt. Stanna dock inte ute hela natten, så att du missar Florens alla sevärdheter nästa dag, även om det kan kännas olidligt svårt att slita sig när man har som allra roligast! Efter en blöt natt kanske lite stillsammare sevärdheter kan vara på sin plats, såsom den gamla bron Ponte Vecchio, omgiven med rader av smyckesbutiker, eller varför inte en avkopplande promenad i den imponerande Boboliparken - fylld med härliga grönområden och berömd för sina flera hundra år gamla och vackra statyer och skulpturer.

Så finner du billiga hotell i Florens
Om du besöker Florens med begränsad budget, så finns flera sätt att få pengarna att räcka längre. Ett av dem är att söka efter ett billigt hotell i Florens i vår sökmotor ovan, där vi jämför priser från åtskilliga bokningssidor och reseportaler. Ett riktigt bra insidertips är att kika efter ett hotell i stadsdelen Oltrarno, som ligger på andra sidan Arno-floden. Du är fortfarande nära centrum, men priserna här är lite lägre än i stadskärnan, och atmosfären andas mer av det äkta Florens.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.