storstadssemester

Storstadssemester i januari – se vart du kan flyga billigt

Travelmarket
Om du har möjlighet till en minisemester i slutet av januari, har vi funnit några förslag till tre resmål i Europa och två andra spännande storstäder.

London

StorstadssemesterLondon bjuder på utalliga spännande sevärdheter, till exempel Tower of London, Tower Bridge og Buckingham Palace. Välj mellan Science Museum, The Natural History Museum, National Gallery, Tower of London, London Zoo og Madame Tussauds. Eller är det shopping i Oxford Street, Regent Street eller Carnaby Street som frestar? Sedan kan du slappna av i en gammal, engelsk pub. Passa gärna på att se en musikal också.

Hitta resan här

Milano

Duomo i MilanoMilano i norra Italien får kanske inte alltid den uppmärksamhet som den förtjänar. Milano bjuder på fantastiska sevärdheter och är absolut värd ett besök. Starta med ett besök i stadens centrum, och spendera lite tid på att beundra den fantastiska domkyrkan. Gå sedan över till shoppingens mecka, Galleria Vittorio Emanuele, och använd alla pengar du sparade in på flygbiljetten. Kom också ihåg att se världens kanske mest berömda målning, Nattvarden, av Leonardo da Vinci.

Hitta resan här

Rom

RomEtt besök i Rom är en blandning av moderna intryck från en sprudlande metropol med historiens vingslag runt varje gathörn – en påminnelse om den gång då Rom var huvudstad i det gigantiska Romarriket. Ta god tid på dig att få sett de många, gamla monumenten, som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon och Peterskyrkan – men ge dig också tid till att besöka några av de härliga museerna, och missa inte ett besök på den nya romerska arenan, Stadio Olimpico.

Hitta resan här

Dubai

DubaiVill du komma bort från den svenska kylan men ändå komma iväg på en riktig storstadssemester, är emiratet Dubai ett perfekt resmål. Dubai bjuder i januari på temperaturer över 20 grader, och du kan också uppleva några av världens högsta skyskrapor och fantastiska möjligheter för shopping i Dubai. Skulle du bli trött på storstadslivet, så gör det ju inte något att här också finns möjlighet att slappa på stranden och bada i härligt, varmt vatten.

Hitta resan här

New York

New YorkEtt besök i New York är kanske den ultimata storstadssemestern – New York behöver egentligen ingen närmare presentation. Ett besök i New York är som att kika i ett kalejdoskop fyllt med olika kulturer, intryck, sevärdheter och en värld av möjligheter. Få resenärer tröttnar på ”The City” – en verkligt global stad, och i ständig förändring. New York är dessutom fylld till bredden med allt det som gör en storstadssemester värd namnet.

Hitta resan här

Sök efter flygpriser i vår sökmotor här.

Toppfoto (c) istockphoto / guenterguni
London(c) istockphoto / lightkey
Milano, Duomo (c) istockphoto / adrianbaras
Roma (c) istockphoto / sborisov
Dubai (c) istockphoto / gogo_v
New York (c) istockphoto / franckreporter

 

Andra relaterade blogginlägg:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.