Bilden visar en skärmdump av en webbsida med namnet "travelmarket" som tycks erbjuda jämförelse av flygbiljetter och resor, med en rosa "NYHET"-etikett.

Hitta de billigaste och bästa flygbiljetterna

Birgitte Oxlund
Om du är på jakt efter billiga flygbiljetter har vi på Travelmarket goda nyheter till dig: vi har precis lanserat en helt ny flygsökmotor.

I den nya flygsökmotorn kan du få en komplett översikt över både de billigaste, de bästa och de snabbaste flygresorna. Samtidigt har det blivit möjligt att söka från flera avreseflygplatser på en gång, och få alla priserna i ett och samma sökresultat. Sist men inte minst har det blivit lättare för dig att bevaka priserna på flygbiljetter.
Prova den nya flygsökmotorn här

Flygpriskalender – sortera på billigast, bäst eller snabbast

Många vill gärna betala lite extra för att kunna flyga direkt, eller med kortast möjliga restid.

Travelmarkets nya priskalender visar dig vilka dagar det är billigast för både de bästa, de snabbaste och de billigaste flygresorna.

Flera avreseorter i ett och samma sökresultat

Flera undersökningar visar att det kan finnas gott om pengar att spara genom att kontrollera priserna från flera olika flygplatser.

Så om du bor inom rimliga avstånd från mer än en flygplats är det bra att känna till att du nu kan välja flera avreseflygplatser i samma sökning. På så sätt sparar du tid när du vill hitta de billigaste flygbiljetterna.

Se tjänsten här

Bevaka flygpriserna

Priserna på flygbiljetter ändrar sig som bekant hela tiden. Därför kan det vara en god idé att upprätta en prisagent på Travelmarket.

Den bevakar priserna och skickar dig dagligen ett e-postmeddelande med aktuella priser på flygresan du vill hålla ett öga på – både det bästa och det lägsta priset.

Sök flyg och prova prisagenten

 

Andra relaterade blogginlägg:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.